Over

De Hemdykrintocht wordt dit jaar voor de 6e keer georganiseerd. De eerste Hemdykrintocht vond plaats in 2001. De andere tochten waren in 2003, 2005, 2009 en 2013.

 

De deelnemers kunnen kiezen uit drie verschillende afstanden. 10 kilometer via Greonterp, Oudega en Westhem, 20 kilometer via Dedgum, Parrega, Nijhuizum, Oudega en Westhem en 30 kilometer vanaf Oudega via Nijezijl en Westhem. Start en Finish zijn in Blauwhuis. De Hemdykrintocht is wandelen door de prachtige Fryske weilanden, langs de Oudegaaster Brekken en door de wetlands van het Fryske Gea.

 

Een unieke combinatie van actief zijn, genieten van de omgeving en van de culturele en muzikale activiteiten. De Hemdykrintocht onderscheidt zich – in kernwoorden – door gezelligheid/sfeer/wille/muziek en feest. De Hemdrykrintocht wandelen met keuze uit 30,20 of 10 kilometer. Je looptdoor de prachtige natuur en door pittoreske Fryske dorpjes. Langs de route zijn er voldoende rustplaatsen met koffie, thee, fruit en soep en gezellige muziek! Ook bij de finish is er muziek en kun je gezellig nog even nagieten van deze prachtige dag!

 

Tickets kunnen besteld worden via de knop "Tickets". De kosten voor de 10 kilometer bedragen 10 euro en voor de 20 en 30 kilometer loop zijn de kosten 17,50 euro per ticket plus eenmalige betaal en eventuele verzendkosten van minimaal 50 cent via een iDeal betaling en daarbij hetzelf uitprinten van een ticket.

Copyright @ CER TECH Computer en Elektronica Reparatie